آخرين ارسال ها
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
  1. #1


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    انواع غذا با سویا

    این کتلت برای گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند، غذای مناسبی است. کتلت سویا با سس کچاپ سرو می شود. مواد لازم سویای ریز 300 گرم هویج فرنگی 2 عدد، ریز رنده شده پیاز کوچک یک عدد سیب زمینی 3 عدد ریز رنده شده پودر کاری یک قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی تقریبا 150 گرم روغن سرخ کردنی به میزان لازم طرز تهیه * سویا، هویج فرنگی، پیاز ریز رنده شده، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، آرد نخودچی و پودر کاری را در ظرفی مخلوط کرده، خوب ماساژ بدهید تا مواد چسبندگی پیدا کرده و یک دست شوند. * سپس به اندازه ی یک کتلت کوچک مواد را در کف دست گرد کرده و در روغنی که از قبل گرم شده سرخ کنید. * این کتلت با سس کچاپ سرو می شود.
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    2 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91), shahrzad2417 (پنجشنبه 16 آذر 91)

  2. #2


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    انواع غذا با سویا

    آماده سازی سویا برای مایع ماکارانی و لازنیا

    برای آماده کردن سویا اونو در شیر خیس کنید شیر کاملاً به خوردش میره و نرم میشه.
    بعد درون غذا ساز با پیاز و کمی گوشت چرخ کرده مخلوط کنید . و پودر آویشن و پودر سیر اضافه کنید.
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91)

  3. #3


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    ابتدا پیاز را کمی تفت دادم بعد سویا ی ریز مکسوی که قبلاً در آب خیسانده بودم را تفت دادم و به ان دو نوع ادویه هندی تند زدم بعد فلفل دلمه ای و ذرت آب پز و کمی تره خرد شده و سیب زمینی نگینی شده رو به اون اضافه کردم و تفت دادم .از سبزیجات زیادی می تونید در سمبوسه استفاده کنید مثلاْ می تونید از قارچ یا کالباس هم استفاده کنید .
    بعد که مواد آماده شد اونها رو توی نانهایی که هر چه نازک تر باشه بهتره به صورت مثلثی بپیچید .بسته نان مخصوص سمبوسهکه خیلی نازک اند و باعث میشه که این دفعه سمبوسه مون خوشمزه تر و لذیذ تر بشه.تنها مشکلی که این غذا داره چرب بودنش است اگر بتونید از کاغذهایی که جاذب روغن هستند استفاده کنید چربی اش گرفته می شه و باعث می شه غذا زودتر هضم بشه.ما این غذا رو با یک سس تند و شیرین خوردیم واقعاْ خوشمزه شد

    به نقل از کاربران روز منو
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91)

  4. #4


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    من یک بسته سویا رادر آب معمولی به مدت یک ربع خیسانده وبعد در آبکش ریختم تا آبش برود, در این فاصله مقداری آب در قابلمه به جوش آورده بودم سویا ها ی خیسانده شده را به آب در حال جوش اضافه کردم تا کمی قل بخورد به آب نمک نمی زنید فقط اگر مایل بودید کمی پودر سیراضافه کنید و مجددآ آنرا در آبکش ریختم.بااین سویا پیراشکی , ماکارونی و حتی پیتزا پختم.خیلی خیلی خوش مزه شد


    من به این روش سویا رو مزه دار میکنم............................من سویا رو میشورم و مقدار کمی اب روش میریزم میزارم رو اجاق.............بعد بهش استاک مرغ یا گوشت اضافه میکنم.........یک کوچلو سرکه هم اضافه میکنم در حدی که تیزی سرکه حس نشه..........یه مقدار هم زعفرون.........میزارم اونقدر بجوشه تا ابش به خورد سویا بره..............حالا سویای ما اماده اس
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91)

  5. #5


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    باز هم به نقل از کاربران روز منو


    چگونه سويا را خوشمزه كنيم؟
    حتما در مورد سويا مطلب زياد خوانده ايد و گاهى از آن در تهيه غذاهاى مختلف استفاده كرده*ايد. اما با بو و طعم آن هنوز مشكل داريد و يا به خاطر نفخ زيادى كه ايجاد مى*كند حاضر به استفاده دوباره از آن نيستيد.

    اما من با روشى كه به كار بردم علاوه بر آنكه به طور كامل طعم و بو و حتى نفاخ بودن آنرا از بين بردم ، همچنين چند غذاى لذيذ به ليست غذاهاى خانواده اضافه كردم.

    پياز در غذاهاى رژيمى و سالم نقش اساسى دارد. البته به شرطى كه از آن به شكل درست استفاده كنيم.

    در اين روش استفاده از پياز و چند ادويه و گرفتن آب سوياى خيس كمك زيادى به شما مى*كند كه يك غذاى خوب و خوشمزه داشته باشيد.

    در اينجا من ابتدا طرز تهيه خوراك سويا و سيب زمينى را آموزش مى*دهم و در ادامه طرز پخت همبرگر گياهى. اميدوارم اين پست براى شما هم قابل استفاده باشد.

    طرز تهيه خوراك سويا و سيب زمينى :

    سويا : يك و نيم ليوان

    پياز متوسط : 2 عدد

    پودر تخم گشنيز : نصف قاشق غذاخورى

    ادويه كارى : نصف قاشق غذاخورى

    پودر سير : نصف قاشق غذاخورى

    نمك و فلفل : مقدارى

    روغن : 3 قاشق غذاخورى

    سيب زمينى متوسط : 3 عدد

    طرز تهيه : سيب زمينى*ها را پوست گرفته و نگينى خرد كرده و با آب و كمى نمك بپزيد ولى له نشود و سپس آبكش كنيد.


    سويا را در آب ولرم 30 دقيقه خيسانده و سپس آب آن را خارج كنيد. براى اين كار سوياى خيس را در پارچه اى ريخته و آن را محكم فشار دهيد تا آب آن خارج شود. چون خود اين آب يكى از عوامل نفخ سوياست.

    با يك چاقوى تيز و روى تخته مخصوص آشپزى سويا را ريز خرد كنيد.

    پياز*ها را خرد كنيد و در ظرف پخت با 1 قاشق روغن خوب مخلوط كنيد و سپس شعله زير آن را روشن كنيد و 2 دقيقه با حرارت كم تفت دهيد و سپس سوياى خرد شده را روى پياز*ها بريزيد و در ظرف را ببنديد.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 645x580 and weights 90KB.


    2 يا 3 دقيقه كه گذشت در ظرف را باز كرده و مواد را كمى هم بزنيد. حرارت در تمام مدت پخت بايد كم باشد چون از روغن كم استفاده مى*كنيم.

    مرتب در ظرف را باز كنيد و هم بزنيد و بعد از 10 دقيقه 2 قاشق روغن اضافه كنيد و در اينجا ادويه ها را هم روى مواد ريخته و خوب تفت دهيد. با فاصله كم سر بزنيد كه ته نگيرد و مرتب هم بزنيد تا هم پياز ها كوچكتر شوند و هم ادويه ها خوب تفت بخورند.

    سيب زمينى*هاى پخته را هم اضافه كرده و نمك و فلفل زده و چند دقيقه سيب زمينى*ها را همراه مواد تفت دهيد و سپس شعله را خاموش كنيد.

    نكته : پودر تخم گشنيز هم خوشبو كننده و طعم دهنده اين غذاست و هم ضد نفخ است.

    نكته : با همين مواد و اضافه كردن كمى جعفرى خرد شده مى*توانيد سمبوسه هاى خوشمزه هم درست كنيد.


    طرز تهيه همبر*گر گياهى :

    مواد لازم :

    سويا : يك و نيم ليوان

    پياز : 2 عدد متوسط و نگينى خرد شده

    هويج و كدوى متوسط : هركدام 3 عدد درشت رنده شده

    تخم مرغ : 1 عدد

    خمير 1 نان باگت (درشت پودر شده)

    پودر تخم گشنيز و ادويه كارى پودر سير : هركدام نصف قاشق غذاخورى

    زرد چوبه و نمك و فلفل : مقدارى

    روغن براى سرخ كردن

    طرز تهيه : سويا را به روش بالا (خوراك سويا و سيب زمينى) آبكش و سپس چرخ كنيد.

    همه مواد را در ظرف ريخته و خوب مخلوط كنيد و 10 دقيقه استراحت دهيد تا خمير باگت آب مواد را به خود جذب كند و دوباره كمى ورز دهيد. مي بينيد كه چسبندگى مواد بيشتر شده است.

    از مواد به اندازه يك پرتقال درشت جدا كرده و به شكل همبر فرم داده و با كمى روغن و حرارت متوسط سرخ كنيد.

    نكته : وقتى پياز را نگينى خرد كنيد موقع سرخ شدن همبرها خوش طعم و خوش بو مى*شوند.


    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    2 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91), reyhaan (شنبه 17 تیر 91)

  6. #6


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    بادمجان 3 عدد
    سویا 1/2 پیمانه
    پیاز یه عدد کوچک
    سیر 1الی 2 حبه
    قارچ 3عدد کوچک
    اعدد گوجه فرنگی متوسط
    رب 1قاشق غذاخوری سرخالی
    نمک و فلفل وکمی ابلیمو
    پنیرپیتزا برای روی بادمجانها

    طرز تهیه:


    ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم و سپس روی بادمجان یک برش عمودی به عمق دو سانتیمتر ایجاد می کنیم به طوریکه ابتدا وانتهای برش حدود یک سانتیمتر بسته باشه

    بادمجان ها را در آب ونمک قرار می دهیم تا تلخی آن بره و روغن کمتری مصرف بشه

    سپس بادمجان ها را پس از خشک کردن در روغن با حرارت خیلی کم کاملا تفت می دهیم تا طلایی بشه ..اگه کمی نمک در روغن بریزیم بادمجان کمتر روغن جذب می کنه

    پیاز وسیرخرد شده رادر ماهیتابه میریزیم بعد با سویا را تفت میدهیم بعد از ان قارچ را ریخته ادویه را اضافه میکنیم همینطور دو قاشق رب گوجه را با آن مخلوط می کنیم و مجددا تفت می دهیم گوجه را در آخر میریزیم که کمی نرم شود

    حالا از مواد ی که درست کردیم با کمک قاشق داخل شکاف بادمجان را پر میکنیم وروی آنها پنیر میریزیم و دوباره داخل ماهیتابه قرار میدهیم حرارت را کم میکنیم تا پنیر آب شود

    غذا آماده است نوش جان

    روز منو
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91)

  7. #7


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    کوکو سبزی باسویا
    یک پیمانه کوکوی سبزی شوین رو با یک پیمانه آب خیس کنید
    سویای ریزخرد شده یک چهارم پیمانه
    یک قاشق سر صاف گرانول پیاز
    یک حبه سیر ریز خرد شده
    سه عدد تخم مرغ
    نمک خیلی کم
    گردوی ریز خردشده دو عدد
    ماست یک سوم پیمانه

    زرشک یک قاشق سرصاف
    بعداز خیس شدن سبزیهای خوش عطر شوین آب اضافی رو بگیرید و با اون سویا رو خیس کنید و با مواد بالا مخلوط کنید تابه ای رو چرب کنید ودر روغن سرخ کنید یک طرف که برشته شد برگردونید یا در قالب های تفلون قایقی روغن جامد یا کره بمالید و مواد کوکو رو در اون بریزید و در فر گرم شده قراردهید

    بهنقل از وبلاگ هنر آشپزی خانم گل
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91)

  8. #8


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,267
    محبوبیت
    7553
    تشکر کرده
    11,238
    تشکر شده :17,820 بار در5,583 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    همبرگر با سویا
    سویا گذشته از این که غذای کاملی، سرشار از پروتئین هاست هیچ نوع کلسترول مضر و چربی در بر ندارد و جزء ترکیبات اشباع نشده به شمار می رود. سویا ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد
    جایگزینی محصولات حیوانی با سویا باعث افزایش کلسترول خوب نیز در بدن می شود. سویا سلامت استخوان ها را تضمین میکندسویا باعث حفظ سلامت روده بزرگ می شودسویا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شودفواید سویا برای بیماران دیابتی و کلیوی خون افرادی که از مرض قند رنج می برند دارای مقادیر زیادی گلوکز است و سلول های بدنشان از تشخیص انسولین عاجز می باشد. انسولین نام هورمونی است در بدن که میزان جذب گلوکوز را بر عهده دارد. افراد دیابتی که در رژیم روزانه خود از سویا استفاده می کنند میزان گلوکوز خونشان به طرز شگفت انگیزی کاهش می آید. به این دلیل که بیماری های قندی نهایتا منجر به بروز امراض کلیوی می شوند، پس می توان نتیجه گرفت که سویا به طور غیر مستقیم در درمان بیماری های کلیوی نیز مفید واقع می شود...
    مواد لازم
    سویا
    پیاز
    دو عدد تخم مرغ
    نمک ، فلفل ، دارچین ، جوز هندی طرز تهیه
    ابتدا سویا را به مدت 10 دقیقه در آّب ولرم خیس می کنیم و سپس آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار داده تا پخته شود ، سپس آنرا در اسلایسر به صورت پوره در می آوریم . سپس پیاز را در اسلایسر ریخته و با سویا کاملا مخلوط می کنیم . سپس دو عدد تخم مرغ و ادویه جات را به مایه حاصل شده اضافه می کنیم و به صورت گلوله های کوچک جدا کرده و به صورت همبرگر پهن کرده و در روغن سرخ می کنیم .
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    2 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (شنبه 17 تیر 91), shahrzad2417 (پنجشنبه 16 آذر 91)

  9. #9


    تاریخ عضویت
    26 فروردین 1391
    محل سکونت
    تهران
    سن
    27
    نوشته ها
    12,521
    محبوبیت
    14037
    تشکر کرده
    42,475
    تشکر شده :40,719 بار در11,312 پست
    نوشته های وبلاگ
    17
    خیلی عالی...
    بچه ها... ما تقریبن یه 15 سالی میشه که گوشت قرمز مصرف نمیکنیم
    ولی همه چی درست میکنیم! مثلن کتلت و اینها... همه رو هم با همین سویا درست میکنیم.. ولی از اونجایی که همه مون.. واقعن از قیافه و بو و طعمش بدمون میاد!
    مامانم... اول کلی میذاره سویا خیس میخوره...
    بعد با پیاز و ادویه و گوشت مرغ.. همه رو با هم چرخ میکنه...
    (البته یه سالی هم هست که مرغ هم نمیخوریم! بوقلمون میخوریم )
    البته اگه قرار باشه همون موقع استفاده کنه پیاز رو میریزه داخلش... ولی اگه قرار باشه فیریز کنه..پیاز نمیریزه...
    خلاصه اینا رو مخلوط میکنه و ما هم اصن نمیفهمیم! که داریم سویا جان رو میخوریم!
    به همین راحتی
    تازه اگه سیر تازه هم داشته باشی و کمی داخلش بریزی که خیلی عالی میشه
    4 کاربر زیر از دوست گرامی ADMIN عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    parnaz (جمعه 23 تیر 91), reyhaan (شنبه 17 تیر 91), shahrzad2417 (پنجشنبه 16 آذر 91), سرندیپیتی 2 (شنبه 25 آبان 92)

 

 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که از این موضوع بازدید کرده اند : 1 کاربر

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •